Teplická Galerie odmění děti za vysvědčení pohádkou
Galerie Teplice.
Co se chystá

Teplice - Teplické nákupní centrum připravilo odměnu pro všechny školáky, Galerie Teplice pro ně nachystala pohádkové představení Divadélka Uličník.

Oslavte konec školního roku zhlédnutím veselého představení pro děti i dospělé, o stvoření světa, 45 minutového příběhu, který čerpá z Bible svaté, a je zpracovaný jako interaktivní divadelní představení. Vypráví o Božím stvoření světa v 7 dnech.

Svůj příjemný zážitek z představení umocněte a třeba dobrou zmrzlinou, jež nabízí místní kavárna Lagarto Cafe, Yogoterie, UGO, KFC, či Burger King.

Představení Stvoření světa! se odehraje v OC Galerie Teplice v prostorách piazzety vedle lékárny Benu venku, v pátek 29. června od 14 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru