Modelky zavítají do Krajské zdravotní. Foto: KZ
Modelky zavítají do Krajské zdravotní. Foto: KZ
Co se chystá

Ústí nad Labem - Podvanácté zavítají na dětská oddělení Krajské zdravotní v ústecké Masarykově nemocnici přední české modelky v rámci charitativní módní přehlídky „Krása pomáhá dětem“. Organizátorkou akce je Lenka Kocmanová Taussigová (Miss sympatie ČR 2002), ve spolupráci s Ústeckým krajem. Záštitu nad akcí převzal hejtman Ústeckého kraje Oldřich Bubeníček.

Potěšit malé pacienty svou návštěvou do ústecké Masarykovy nemocnice přijdou odpoledne 9. března přední české modelky Karolína Mališová, Gabriela Kratochvílová, Hana Mašlíková, Inna Puhajková, Lucie Šlégr, Tereza Fajksová, Nikola Buranská, Veronika Kašáková, Gabriela Franková, Radka Rosická, Eva Decastelo, Taťána Makarenko a další známé modelky, které při návštěvě oddělení předají společně dětem drobné dárky.

České krásky se poté přesunou do Sportcentra Sluneta, kde od 20.00 hodin proběhne galavečer, jehož výtěžek bude věnován ve prospěch dětských oddělení Krajské zdravotní, konkrétně na oddělení dětské chirurgie - dětské úrazové centrum v ústecké Masarykově nemocnici a dětské a dorostové oddělení mostecké nemocnice.

2302krasa01

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru