Teplice - Pohádkový program na celý měsíc březen připravilo pro své návštěvníky teplické nákupní centrum Galerie v Teplicích. Čeká vás pohádková výstava, pohádkové programy, pohádkové šaty i pohádkové dárky.

Až do konce března můžete v prostorách centra zhlédnout výstavu Život jako v pohádce výtvarnice kostýmů Evy Stolařové, která od roku 2017 žije v Teplicích svůj vysněný pohádkový příběh.

„Výstava vznikla spontánně z čiré radosti z tvorby a také trochu z potřeby povzbudit všechny, kteří si myslí, že se nedá žít jako v pohádce,“ uvádí Eva Stolařová.

Výstava se skládá ze 13 objektů. Každý z nich obsahuje 2 panely ve tvaru otevřené knihy, které jsou potištěny textem příběhu a jeho poselstvím. Vedle toho také ilustrací k danému příběhu. Před každým panelem stojí figurína v životní velikosti oděná do originálního ručně vytvořeného kostýmu.

Kromě výstavy na vás v Galerii čeká také pohádkový program, který nabídne hrané a čtené pohádky, 13. komnatu, známé pohádkové písně, dojde i na soutěže, kvízy a interaktivní divadelní program.

Akci Život jako v pohádce si v Galerii Teplice určitě nenechte ujít, program začne vždy od 16 hodin v uvedených dnech:

  • Do 31. března - Pohádková výstava Evy Stolařové
  • Do 17. března - Pohádkový kvíz o hodnotné ceny (pravidla na infostánku galerie)
  • 10. března - čtení s pohádkovou babičkou - Šípková Růženka, Zlatovláska a další pohádky
  • 17. března - Soutěžní program pro děti a interaktivní pohádka Divadla V Pytli; losování výherců vědomostní soutěže
  • 24. března - čtení s pohádkovou babičkou - - Malá mořská víla, Sněhová královna a další pohádky

Začíná se vždy od 16.00 hodin!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru