Foto: archiv pARTy ve FRANTIŠKÁNU
Co se chystá

Kadaň - Letošní ročník festivalu pARTy ve FRANTIŠKÁNU bude nejen o hodinu delší, ale nabídne i zahraniční kapely a opět pestrý program.

Mezi zahraničními kapelami, které budou letos 9. června na pARTy ve FRANTIŠKÁNU v Kadani na Chomutovsku, patří němečtí The Whiskey Foundation, kteří se dostali českému publiku do podvědomí, když si je jako předkapelu zvolili Deep Purple na své koncerty v České republice. Kapela měla štěstí i u legendárních AC/DC, kteří si je pro změnu vybrali jako své předskokany na koncertní turné po Německu. The Whiskey Foundation nadchnou zejména milovníky špinavého rock´n´rollu, The Doors a hudby z přelomu šedesátých a sedmdesátých let.

Druhou zahraniční kapelou a zároveň velký objev pro pořadatele je mladá indie-rocková partička RAZZ, kteří v zahraničí slaví obrovský úspěch a mají bezesporu „našlápnuto“ pěkně vysoko. Účinkují na prestižních festivalech v Evropě i v USA a o to více je překvapující, že se tuto kapelu podařilo dostat i na pARTy ve FRANTIŠKÁNU.

Výjimečné bude také vystoupení Jasné Páky s Davidem Kollerem, což je pouze občasně působící projekt a tím pádem je každý koncert pro jejich fanoušky svátkem. Dorazí i oblíbení slovenští Polemic, kteří publikum rozhýbou v rytmu ska, legendární kapela Vltava, zpěvačka Tonya Graves s kapelou.

Jako každý rok i letos se bude program střídat na dvou scénách tak, aby nevznikaly prodlevy mezi jednotlivými vstupy a návštěvníci si tak mohli celý festival pořádně užít. Na druhé scéně bude k vidění stand up comedy – Na Stojáka, v čele s  charismatickou Ester Kočičkovou či workshop s Marthou a Tenou Elefteriadu, které naučí diváky populární řecký tanec sirtaki, který je dobře znám z filmu „Řek Zorba.“

Chybět samozřejmě nebudou ani stálice, kteří k pARTy ve FRANTIŠKÁNU už neodmyslitelně patří - Tomáš Hanák, divadlo Sklep nebo Slam Poetry.

Více informací najdete na www.partyvefrantiskanu.cz.

0503partyplakat

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru