Teplice - Václav Neckář míří do Teplic. Už šestadvacátého února se s ním a jeho legendární kapelou Bacily můžete vidět v Krušnohorském divadle.

Divákům představí své největší hity i nové skladby v jedinečné komorní atmosféře v projektu „Mezi svými“. Těšit se můžeme na nový koncertní program. Po úspěchu jeho stejnojmenného vánočního alba se kapela rozjela do kulturních domů a divadel naší země. Krušnohorským divadlem zazní písně, jako Podej mi ruku a projdem Václavák, Lady Jane nebo My to spolu táhnem dál. Neckář neopomene ani hity jako Kdo vchází do tvých snů, má lásko, Půlnoční a další. 

Na písních Václava Neckáře se autorsky podílela velmi pestrá paleta osobností domácí i hudební špičky. Charismatický muzikant Václav Neckář se zapsal do srdce posluchačů hity jako Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě, Ze soboty na neděli, “Ša-la-la-la-li” či nebo Stín katedrál či účinkováním ve filmech Ostře sledované vlaky a Šíleně smutná princezna.

Václav Neckář má za sebou velmi pestrou hudební dráhu, na které se střetával s nevšedními muzikanty a během které vznikaly české hudební skvosty. Za svoji hudební dráhu vytvořil nespočet hitů, desítky studiových alb, odjel tisíce koncertů a stal se bezpochyby jednou z největších hudebních ikon. Koncert Václava Neckáře a kapely Bacily se uskuteční v Krušnohorském divadle v Teplicích 26. února od 19 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru