Čokoláda, čokoláda, čokoláda! Teplická Galerie jí bude tři dny plná
Čokoládový festival v Galerii Teplice v loňském roce. Foto: e-deniky.cz
Co se chystá

Teplice - Teplické nákupní centrum se na tři dny zahalí do vůně nejoblíbenější sladkosti, čokolády. Ve všech podobách si ji budete moci vychutnávat celý druhý únorový víkend na Čokofestivalu v OC Gelerie.

Od pátečního odpoledne až do neděle čokoláda doslova poteče proudem, protože kromě různých čokoládových pralinek, čokolády všeho druhu a dobrot s čokoládou se můžete těšit i na čokoládovou fontánu nebo kornouty s ovocem a tekutou čokoládou.

„Přijďte si například vybrat sladký dárek pro svou polovičku nebo své blízké, zamlsat a zabavit se s dětmi či jen tak čokoládově na chviličku zhřešit. Do plavek je daleko a řekněte sami, kdo by čokoládovému pokušení odolal,“ láká Magdalena Vorlíčková, marketingový koordinátor Galerie Teplice.

Nachystány jsou různé degustace, workshopy, zábava pro děti či vaření s čokoládou, chybět nebude ani stánkový prodej a ještě mnohem více.

Třetí ročník oblíbeného Čokofestivalu se uskuteční v OC Galerie Teplice ve dnech 9. až 12. Února, v pátek v době od 14 do 18 hodin, v sobotu od 10 do 18 hodin a v neděli od 10 do 17 hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru