Chystá se první Ústecký masopust, připraven je průvod i zabijačkové hody
Ilustrační foto
Co se chystá

Ústí nad Labem - V sobotu 10. února od 11 hodin se uskuteční první Ústecký masopust. Připraven je masopustní průvod z Lidického náměstí do Ústeckého podzemí (Žižkova ul.) za hudebního doprovodu kapely Ústečanka. V Ústeckém podzemí budou probíhat zabijačkové hody, soutěže pro děti i dospělé a spoustu dalšího.

Sraz účastníků masopustního průvodu bude v 11 hodin na Lidickém náměstí. Průvod v maskách se vydá cestou do Ústeckého podzemí cca v 11:15 hod. Hudební doprovod zajistí kapela Ústečanka.

V Ústeckém podzemí budou probíhat zabijačkové hody s možností koupit si jednotlivé výrobky také domů. Připraveny budou soutěže pro děti i dospělé, malování na obličej, vystoupení mažoretek DDM Lovosice. K tanci a poslechu zahraje kapela Ústečanka. K vidění bude zoo-koutek, který přiveze Adélčin Dvoreček, zájemci se budou moci svézt na poníkovi.

Vstupné do Ústeckého podzemí bude dobrovolné v symbolické výši 20 Kč. Všechny zakoupené vstupenky budou slosovatelné o zajímavé ceny.

Účastníci v maskách obdrží polévku zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru