Hradiště - V sobotu 9. května se obec Hradiště na Chomutovsku zaplní rychlými auty, krásnými slečnami a milovníky motorsportu. V 8.00 hodin tu odstartuje třetí ze série závodů do vrchu Triola Cup. I tentokrát to bude stát za to, závodníci si vychutnají krásnou trať, dlouhou 4,9 kilometrů, s 25 zatáčkami a 345metrovým převýšením.

Na startu Triola Cupu. Foto: Oldřich Hájek

„Jedná se o tradiční trať, která se vždy jezdila, vede z obce Hradiště k obci Nová Víska, ale poprvé v historii se pojede o 1,5 km delší a bude z ní velice atraktivní trať vhodná také pro testování formulových vozů. Zatáčky budou tentokrát očíslované tak, jak je to zvykem na mistrovstvích Evropy," uvedl Jiří Stránský, poradce organizátorů závodu.

Pro diváky bude jistě zajímavé netradiční depo podél komunikace v obci Hradiště, můžou se těšit na krásné Grid Girl Marušku a Lucinku, nadšené závodníky, nadupaná auta, vybavená bezpečnostním rámem, mezi nimi například tovární Škoda Fabia S2000 s pilotem Vláďou Myslivcem, Kay Palme s vozem Mitsubishi Lancer EVO 8 GSR, očekává se také 700PS vůz Nissan GT-R.

Organizátoři závodu však apelují na diváky, aby dodržovali pokyny traťových komisařů a pořadatelů, nevstupovali na nebezpečná a zakázaná místa a v žádném případě nepřebíhali trať!

 


Poděkování patří všem obyvatelům obce za trpělivost s dopravními omezeními v souvislosti s organizací závodu, dále našim partnerům RTT a.s., Nadoko s.r.o., William art s.r.o., Bestcars4you, Bestwash4you, AP motorsport Litvínov, Butzbach, Triola a.s., REMIS-NBC spol. s r.o., Motorsportsimulator.cz, Delfy stavebniny, Dospra s.r.o. a za zajištění tratě a bezpečnosti patří poděkování špičkové odtahové a vyprošťovací službě - Emil Kratochvíl z Mostu, záchranářům, zdravotníkům, hasičům a dalším.


Kalendář chystaných závodů Triola Cup:

9. 5. 2015
Hradiště

30. 5. 2015
Mikulov

13. 6. 2015
Bečov nad Teplou

27. 6. 2015
Horní Jiřetín

11. - 12. 7. 2015
Boleboř - Svahová

1. - 2. 8. 2015
Horní Jiřetín

22. 8. 2015
Chomutov - Blatno

5. 9. 2015
Hradiště

19. 9. 2015
Boleboř - Svahová

3. 10. 2015
Bělá pod Bezdězem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru