Vtípečky se zelím se vrací do ústecké Březové. Fanoušků přibývá
Lukáš Tomčal. Foto: Kateřina Křivánková
Co se chystá

Ústí nad Labem - Vtípečky se zelím pokračují v sérii svých úspěšných vystoupení v ústecké Restauraci Březová a postupně si zde budují fanouškovskou základnu. Své příznivce znovu potěší už v pátek 17. března úplně novými vtipy. Show začíná v 19 hodin.

„V Březové vystupujeme už poněkolikáté. Ústečtí fanoušci si na naše pořady zvykli a moc rádi se za námi vracejí. V publiku ale s každým dalším vystoupením vídáme také nové návštěvníky, kteří si pak naši show chválí a chtějí nás vidět znovu. Máme z toho obrovskou radost,“ říká komik Lukáš Tomčal, který bude celý večer moderovat.

Jak je u Vtípečků zvykem, v Březové opět vystoupí jiné složení komiků než posledně. „Děláme to kvůli tomu, aby lidé pokaždé dostali nový, prověřený materiál. Nikdy se nestane, že byste v Březové slyšeli nějaký vtip dvakrát,“ vysvětluje Tomčal.

Diváci se mimo něj mohou těšit na další neokoukané tváře českého stand upu. Vystoupí Ondřej Cabal, Aleš Pitrmoc, Asado Rakhimov, Adam Korytář a Zdeněk Hruška. Na vystoupení láká i videopozvánka s Lukášem Tomčalem a Alešem Pitrmocem: https://www.instagram.com/p/CpM7Nb0L0pn/

Komediální skupinu Vtípečky se zelím založili v roce 2022 Ondřej Cabal a Aleš Pitrmoc. Jejím cílem je shromažďovat začínající komiky a kolektivně rozvíjet řemeslo stand upu. V tom jim pomáhají také známí a zkušení komici Jiří Jakima a Tigran Hovakimyan.

Událost: https://www.facebook.com/events/152605067663914/

Rezervace na tel. čísle: 732 781 138

Vtípečky se zelím na Facebooku: https://www.facebook.com/vtipeckysezelim

Vtípečky se zelím na Instagramu: https://www.instagram.com/_vtipecky_se_zelim/

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru