Nafukovací a sladké donuty v Galerii Teplice již 17. září
Ilustrační foto
Ústí nad Labem

Teplice - Obchodní centrum Galerie Teplice nás zaplaví sladkými i nafukovacími donuty zdarma! Již 17. září při příležitosti slavnostního odhalení uměleckého díla od slavného autora Pasty Onera bude Galerie Teplice zájemcům rozdávat heliem nafouknuté velké donuty a sladké občerstvení.

Návštěvníci centra se již v sobotu 17. září v 15 hodin mohou těšit na velké nafukovací donuty, sladké donuty, uznávaného DJ Forrest Pine, který má za sebou i track „My Way“s Benem Cristovao &John Wolfhooker, doprovodný kulturní program včetně autogramiády a focení se známým umělcem Pastou Onerem. Ten na místě odhalí monstrózní umělecké dílo!

Je na co se těšit, takže v sobotu 17. září v 15 hodin se sejdeme v Galerii Teplice a zaplavíme město donuty!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru