Festival The Most Fest vyzdvihuje krásy Podkrušnohoří a nabízí nevšední zážitky
Moderátoři akce Leona Gyöngyösi a Jakub Kohák. Zdroj: Most4you
Co se chystá

Most - The Most Fest, srpnový festival plný sportu, kultury a hudby, rozjasní okolí jezera Most. To je příkladem vydařené rekultivace a obnovy krajiny po těžbě hnědého uhlí na Mostecku. Organizátoři prozradili další zajímavosti k festivalu.

Turisticky atraktivní místo jezera Most s nadregionálním přesahem, kteréje výsledkem rekultivace státního podniku Diamo, využije poprvé v historii i festival The Most Fest.Oživí tak kulturní život na severu Čech netradičním způsobem. Jednoduše řečeno – taková událost v kraji ještě nebyla. Jedinečnost festivalu The Most Festspočívá v tom, že je ojedinělou kombinací sportovního a hudebního vyžití pro celou rodinu v krásném a lukrativním prostředí.

Organizátoři rozšířili sportovní program například o americký fotbal, softball, hokejbal nebo krasokolečkování. K vidění bude také jedinečná e-formule eForce FEE Prague Formula.Na festivalu se ukáže také Jakub Kornfeil, kterého můžete znát z nejprestižnější série motocyklových závodu MOTO GP. Jakubale svůj talent předvede v jiné disciplíně a to na elektrickém surfu společnosti JETSURF. Tento nevšední moderní sport, který vznikl v České republice, si budete moct na festivalu vyzkoušet i vy.Do konce června je možné zakoupit na akci vstupenky ještě za zvýhodněnou cenu v limitované edici!

edeniky 3316

Z kulturního programu pak organizátoři zveřejnili také hlavní tahák divadelních představení. Divadlo Na Jezerce s Janem Hrušínskýmzde osobně zahraje divácky velmi oblíbenou hru Práskni do bot od autora Owen McCaffertyho, kterou v divadle režíroval Jan Hřebejk. Pohled do světa českých dlaždičů, kteří chtějí ukrást paletu dlaždiček a o polední pauze ji výhodně prodat, nenechá jistě jedinou bránici klidnou. Diváci se setkají ale také s regionální hvězdou Jiřím Krausem a jeho kolegy z mosteckého divadla a na prknech, která znamenají svět, se předvede i pražské divadlo Kampa.

Na koncertech vystoupí přední české kapely, v seznamu festivalu přibyla další nová jména jako například kapela Monkey Business nebo Lake Malawi. Svou DJ show zde představí i Leoš Mareš a atmosféru malé Ibizy pod Hněvínem rozzáří DJ Roxtar&Adolfeen.

edeniky 3315

The Most Fest se koná v podkrušnohorské oblasti na jezeře Most, které vzniklo jako výsledek rekultivace bývalého hnědouhelného dolu. Jde o největší jezero na severu Čech. Napouštění jezera začalo v roce 2008, v roce 2020 bylo oficiálně zpřístupněno veřejnosti. Jezero Most má jistou podobnost s druhým největším severočeským jezerem Milada na Ústecku, které také vzniklo zatopením hnědouhelného lomu.

Prodej vstupenek na The Most Festje již v plném proudu. Organizátoři zdůrazňují, že v případě zákazu konání akce kvůli „covidu“ budou vybrané peníze vracet obratem. Zájemci se tak nemusí bát, že své peníze budou mít blokované nebo budou muset čekat na další ročník konání akce. Více informací naleznete na www.themostfest.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru