Soutěž o vstupenky na akci Den v růžovém v nákupním centru Galerie Teplice
Ilustrační foto
Co se chystá

Teplice - K létu a teplému počasí patří růžové víno. Skvěle se hodí k lehkým jídlům, salátům a letním pokrmům. Také ho máte rádi? Přijďte ho ochutnat do teplického nákupního centra Galerie, kde bude dne 11. června od 14 do 21 hodin probíhat akce Den v růžovém.

Ta je určena milovníkům letních růžových vín, klaretů a šumivých i perlivých vín. Jde o největší degustaci frizzante a růžových vín v České republice, na které bude postaráno také o dobrou zábavu a hudbu. Vstupné na tuto akci stojí 250 korun.

Díky OC Galerie Teplice a našemu zpravodajskému deníku máte nyní možnost získat 2 vstupenky na Den v růžovém! Stačí dobře odpovědět na naši otázku a mít trochu štěstí. Ze správných odpovědí náhodně vybereme 5 výherců, kteří obdrží 2 vstupenky na tuto akci.

Soutěžní otázka:

Které víno se stalo championem Národní soutěže růžových vín JAROVÍN ROSÉ 2022? (Odpověď najdete na webových stránkách OC Galerie Teplice)

Správnou odpověď pošlete na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nejpozději do pondělí 6. června do 20:00 hodin, k odpovědi připojte jméno, příjmení a datum narození.

Jak se dozvíte, zda jste vstupenky vyhráli? Pěti výhercům pošleme mail spolu s informacemi, jak a kde si vstupenky vyzvednou.

Další informace o akci Den v růžovém se dozvíte zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru