TIP NA VÍKEND: Do Krásné Lípy se sjedou veteráni! K vidění budou téměř dvě stovky unikátních vozů
Zdroj: www.krasnalipa.cz
Co se chystá

Krásná Lípa - Téměř dvě stovky unikátů mezi automobilovými veterány projedou po několikaleté přestávce opět Krásnou Lípou. V sobotu, 21. srpna 2021, se každý z projíždějících vozů krátce zastaví při průjezdové kontrole u sochy lva v krásnolipském městském parku.

Zde bude také ideální prostor pro diváky, fanoušky historických aut i fotografy. Očekávaný příjezd prvního vozu do Krásné Lípy je v 8:40, odjezd posledního automobilu lze očekávat zhruba v 10:20.

Vozy Sachsen Classic městem Krásná Lípa projedou v rámci třetí etapy této prestižní jízdy z německého Zwickau do Drážďan, která nese jméno „120 let ŠKODA Motorsport“. Posádky vozů v sobotu vyjíždějí z Drážďan do Mladé Boleslavi a zpět do Drážďan, přičemž na trase jsou plánované pouze dvě zastávky. Těmi jsou neveřejná obědová přestávka v areálu mladoboleslavské Škodovky a právě průjezdová kontrola v Krásné Lípě, na kterou dále navazuje zručnostní jízda přes hráz rybníku Cimrák. Krásná Lípa se tak na trase jízdy stane v podstatě jediným místem, kde si lidé budou moci automobily prohlédnout jinak, než při jízdě.

Omezení dopravy v souvislosti s průjezdem veteránů

Pro hladký průběh zastávky Sachsen Classic v Krásné Lípě bude v sobotu, 21 srpna 2021 dopoledne uzavřen průjezd Dittrichovou ulicí v úseku mezi autobusovou zastávkou a sochou lva, pro pěší a cyklisty bude uzavřena také cesta vedoucí po hrázi rybníku Cimrák. Pořadatelé děkují za pochopení těchto omezení.

Internetové stránky pořadatele: https://event.motorpresse.de/sachsen-classic/

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru