Pořádná hudební nálož na Benediktu! Horkýže Slíže, Kapitán Demo, Nebe a další!
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Most - Velká kulturní událost se blíží. V neděli 15. srpna se můžete těšit na další hudební nálož tentokrát v rekreačním areálu na Benediktu. Město Most tam uspořádá hudební minifestival Benedikt Music Open.

Program bude na dvou pódiích a nabitý bude už od samého odpoledne. Na co se můžete těšit? Největším tahákem budou slovenští Horkýže Slíže.Těšit se můžete na kapelu Nebe, Kapitána Demo a dorazí i DJ Roxtar s nerozlučným parťákem plyšovým delfínem Adolfeenem.

Během akce vystoupí také Beat Sisters, Livi Vilit a Sabina Ludányiová. Pozor, divácká kapacita minifestivalu je omezená pro 5 tisíc diváků. Nenechte si ujít tento výjimečný hudební zážitek a kupte si vstupenky už DNES a bez čekání! Programem vás provede moderátor Petr Říbal. Vstup do areálu bude zajištěn od 11 hodin a zajištěno bude i občerstvení.

VSTUPNÉ: Lístky zakoupíte za 250 Kč elektronicky ZDE nebo od příštího týdne v Turistickém informačním centru. Děti do 12 let mají vstup na akci zdarma, pouze v doprovodu rodičů.

UPOZORNĚNÍ: Podmínky pro vstup na koncert jsou platné dle aktuálního vládního opatření. Návštěvníci musí mít negativní výsledek PCR testu ne starší 7 dní, negativní výsledek POC antigenního testu ne starší 72 hodin, 14 dní od druhé dávky očkování, potvrzení od lékaře o prodělání onemocnění covid-19 v posledních 180 dnech nebo čestné prohlášení o negativním výsledku testu, který si návštěvník provede sám doma.

DOPRAVA: Kvůli omezenému prostoru na parkování doporučujeme jít na Benedikt pěšky nebo vyrazit MHD. Ušetříte si starosti s parkováním a navíc si budete moci dopřát studené pivo či jiný drink.

Pozor, divácká kapacita minifestivalu je omezená pro 5 tisíc diváků.
Nenechte si ujít tento výjimečný hudební zážitek a kupte si vstupenky už DNES a bez čekání!

2907benedikt

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru