První zářijový víkend se na výstavišti v Lounech uskuteční výstava Člověk v přírodě
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Louny - Od pátku 4. září až do neděle 6. září se na výstavišti v Lounech bude konat tradiční výstava „Člověk v přírodě“. Tato expozice navazuje na tradici, která sahá až do první republiky a stala se oblíbenou mezi malými i velkými návštěvníky nejen z Loun, ale i z dalekého okolí.

V pavilonech „A“ a „B“ se představí drobní prodejci, zaměření především na potravinářské zboží a gastronomii, ale najdete zde i pomůcky do domácnosti. Milovníci vína si přijdou na své, při ochutnávce burčáku a různých druhů vín. Na výstavišti najdete několik zástupců městských útulků pejsků a kočiček, hledajících své nové pány a kamarády. Výstavy se zúčastní zahradnické firmy se svou nabídkou okrasných keřů, jehličnanů, trvalek a mnoho jiných výpěstků.

Na venkovní ploše se představí řada řemeslníků, u kterých si můžete zakoupit keramický nebo smaltovaný hrneček, ručně vyráběné šperky, originální oděvy, svíčky a další zboží. Řada řemeslníků, bude mít v rámci svého stánku i dílničku a návštěvník se bude moci podívat, jak výroba probíhá nebo si ji i vyzkoušet.

Vy, kteří máte rádi přírodu, zvířata, dobré jídlo a pití a originalitu, přijďte strávit příjemný víkend na výstavu „Člověk v přírodě“ a „Řemesla a kreativita“ na výstaviště do Loun.

V letošním roce bude výstava opravdu pestrá. V rámci výstavy proběhne řada doprovodných programů:

EXOTICKÝ PAVILON (pavilon C) nabídne hady, gekony, agamy, chameleony, suchozemské i vodní želvy, sklípkany, tropické bezobratlé živočichy, či exotické ptactvo.

CHOVATELSKÝ PAVILON (pavilon D + okolní venkovní plocha) – zde budou k vidění králíci, drůbež vodní i hrabavá, křepelky, holuby, akvarijní rybičky, koi kapři, exotické ptactvo.

V sobotu 5. 9. a v neděli 6. 9. se můžete těšit na ukázky výcviku koní

Z Olomouce přijede speciální tým, který trénuje psy na vyhledávání pohřešovaných osob. V sobotu 5. 9. představí své psy a budou hledat pohřešovanou osobu.

V sobotu 5. 9. od 10 hodin proběhne Agility - chůze a běh našich čtyřnohých kamarádů po pohyblivých překážkách. Kynologická show, práce se psy a jejich výcvik.

V sobotu 5. 9. od 13 hodin se uskuteční Parkurové přeskoky – akrobatické prvky a salta skupiny Monster – free run + workshop

V sobotu 5. 9. od 14.00 hodin začne Ukázka základní poslušnosti a obrany psů

V sobotu 5. 9. od 10.00 hodin se můžete zúčastnit - Soutěže o nehezčího voříška a nejhezčího čistokrevného pejska „bez PP“∙ výstavy Člověk v přírodě.

V neděli 6. 9. po celý den se bude konat KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ. Přihlášeno je 496 psů. K vidění bude na 120 ras psů, zastoupena budou všechna česká národní plemena.

0109vystava2

0109vystava

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru