Ústecký kraj - V sobotu a neděli 24. a 25. června se pojedou další závody do vrchu podniku Krušnohorský pohár. Tentokrát jezdce a diváky čeká krásná trať z Oseka na Dlouhou louku. Díky silničářům Ústeckého kraje se pojede na trati bez děr a výmolů, protože zde právě proběhla oprava.

Trať je dlouhá 4846 metrů s převýšením 416metrů. Cíl závodu bude na jednom z vrcholů Krušných hor a silnice, která sem vede je specifická tím, že se skládá z hodně technických pasáží navazujících na rychlejší úseky, tak i průjezdem přes obec Dlouhá louka. V minulosti se na této trati jezdilo Rally Teplice.

Jezdce čekají dva samostatné závody o dvoje body do celkového hodnocení. Diváky čeká pěkná podívaná, zkušení jezdci a je připraven i zajímavý zábavný program.

2106khpohar2

„V sobotu máme pro všechny ve večerních hodinách program. Závodníci i návštěvníci se můžou těšit od 19hod na country zábavu se živou kapelou. Bude zapálen táborák, a chybět nebudou ani buřty, pro závodníky zdarma. Po celý sobotní den budou probíhat soutěže pro děti o sladkosti,“ uvedl Vladimír Krejčí organizátor závodů.

Depo se bude tentokrát rozkládat na vrcholu kopce v obci Dlouhá louka. 5km od Dlouhé louky je hraniční přechod Moldava s Německou republikou. Depo bude pro závodníky otevřeno 23. června od 15 hod.

2106khpohar3

I tento závod je pořádaný pod záštitou Evropské unie - Evropského fondu pro regionální rozvoj, Euroregionu Krušnohoří, programu SN-CZ Podrobné informace naleznete na stránkách http://www.amkosek.cz.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru