Navštivte s dětmi Den bezpečnosti v Galerii Teplice
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Teplice - První únorovou sobotu se v obchodním centru Galerie Teplice uskuteční akce s názvem Dopravní bezpečnost. Děti i dospělí se mohou těšit na několik zábavně-naučných stanovišť, které pro ně připravil Tým silniční bezpečnosti.

Odborníci vám na místě ukážou, jak se bezpečně připoutat, včetně správného poutání autosedačky, či jak se správně pohybovat v rámci dopravního provozu. Chybět nebudou ani dílničky, kde si děti mohu vyrobit vlastní reflexní prvky. Především pro nejmenší účastníky je připravena sada interaktivních her, jejichž prostřednictvím si děti zopakují základní pravidla bezpečnosti pro chodce či cyklisty.

Přijďte se s námi pobavit, zasoutěžit si a naučit se zajímavé věci o silniční dopravě v sobotu 1. února od 10 do 15 hodin do OC Galerie Teplice.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru