Harley Quinn, panenka Anabelle či Pennywise. Do Ústí přijíždí hororový cirkus
Foto: Lucie Svobodová photo
Co se chystá

Ústí nad Labem - Cirkus, jaký byste nečekali. Pod šapitó neuvidíte žádnou drezuru zvířat, ani veselého klauna, ale zažijete tu pravou hororovou atmosféru - strach, napětí i nejistotu. Do Ústí nad Labem přijíždí hororový cirkus Ohana.

Oproti ostatním českým cirkusům se tento velmi liší. Svou výpravností a divadelním pojetím celého programu, který má přesně daný příběh, účinkujícími jsou strašidelné bytosti. Diváci se mohou těšit na nový koncept zábavy, který se pod šapitó ještě nekonal. Čeká vás velká artistická show na motivy filmu TO! i spousta dalších vystoupení.

Těšte se na strašidelnou oživlou panenku Anabelle, exorcistu, nebo na vystoupení mrtvé nevěsty. Dále vás čeká sebevražedný vzdušný výstup ve vzdušné síti, Harley Quinn na nebezpečné hrazdě smrti, šapitó plné jeptišek i hororových lékařů. Uvidíte rockové žongléry i velkou ohnivou show popálených zombie. Celá show je provázena hororovým klaunem Pennywise, který Vás opravdu nebude šetřit. Postará se nejen o strach, ale nabídne i svůj specifický humor.

V roli hlavního klauna se představí Matěj Břešťák, rodák z Ústeckého kraje, z města Mostu. „Už ve třech letech jsem chtěl být klaunem a už jako dítě jsem začal snít svůj sen o vlastním cirkusu. Vystudoval jsem hereckou školu, která mi velmi pomohla k vytvoření mé postavy klauna To. Diváci se určitě mají na co těšit,“ uvedl Matěj Břešták.

2606cirkusohana2

Hororová show Ohana Horor Cirkus je komplexním programem vhodným pro diváky od dvanácti let, opírajícím se o artistiku, napětí i humor. Jedná se o ryze artistickou show s divadelními prvky. Za jeho vznikem stojí tři mladí lidé, spolu s Matějem Břešťákem ještě Marcela Joová a Robert Mukenšnábel. Dali si za cíl přivést diváky zpět do cirkusu a vytvořili jeho zcela novou a netradiční koncepci.

KDY A KDE BUDE OHANA HOROR CIRKUS HOSTOVAT?

U Penny Marketu v Ústí nad Labem v Krásném Březně ve dnech od 26. června do 7. července kromě pondělí a úterý, vždy od 20 hodin. Poklad bude otevřena středa až neděle od 10 hodin.Předprodej a další informace na telefonním čísle 721 581 709.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru