Léto se skvělými drinky zahajte v pátek v teplické Galerii
Zdroj: Galerie Teplice
Co se chystá

Teplice - K létu a teplým dnům se o slovo hlásí lahodné a chlazené drinky, které si můžete vychutnat na posezení s přáteli a zpříjemnit si dlouhé letní večery. V pátek 28. června budete moct vychutnat v teplické Galerii některé z oblíbených letních drinků.

V odpoledních hodinách se v OC Galerie uskuteční Aperol Lounge. Na hlavní pasáži nebude chybět od 15 do 21 hodin k Aperol baru také Chillout zóna, DJ, milé hostesky i tématický fotokoutek. Příjemné nakupování tak můžete spojit s ještě příjemnějším osvěžením.

Příznivci letních terásek mají možnost ve stejném čase posedět venku před kavárnou CAFE 4 YOU, kde se na vás chystá BULLDOG LONDON DRY GIN BAR!

Zahajte léto v Galerii Teplice v pátek, 28. června od 15.00 do 21.00 hodin skvělým Aperolem i dalšími drinky!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru