Vydejte se na komentovanou procházku: Poznejte město tak, jak ho možná neznáte
Ilustrační foto: Pixabay.com
Co se chystá

Ústí nd Labem - Ve čtvrtek 30. května máte možnost zúčastnit se další komentované procházky, která vám tentokrát představí Ústecká NEJ. Víte, která budova byla ve svých letech nejvyšší v Československu? Nebo která budova byla jako první v Československu připojena na dálkové vytápění? Znáte nejbohatšího podnikatele prvorepublikového Československa? Pokud ne a rádi byste se to dozvěděli, určitě přijďte.

Sraz zájemců je v 16:00 v Informačním středisku města Ústí nad Labem (Mírové náměstí, Palác Zdar). Každý účastník se může těšit na drobný dárek.

TIP: Nenechte si ujít i další komentované procházky a putujte s průvodcem po TRASÁCH NETUŠENÝCH KRÁS. Sledujte webové stránky města, facebook, případně navštivte informační středisko.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru