Znáte Igráčka? Baví děti již od roku 1976 a právě teď vás pobaví v teplické Galerii
Starý a nový Igráček. Foto: EFKO
Co se chystá

Teplice - Pamatujete si na Igráčka? Hračku, kterou ocení nejen děti, ale i jejich rodiče, protože i oni si s ním zřejmě v dětství hráli. Igráček a spousta dalšího vás právě v těchto dnech pobaví na interaktivní výstavě v teplickém obchodním centru Galerie. Až do 2. června zde bude probíhat výstava Poznávej s IGRÁČKEM.

Výstava představí zábavnou formou prostřednictvím mnoha interaktivních tematických panelů svět rekordů a kuriozit, fyzikální zákony nebo optické klamy. Kromě toho na návštěvníky čekají zajímavosti z oblasti dopravy, zeměpisu, zvířecí říše nebo lidského těla. Děti pobaví například funkční model srdce nebo hlukoměr. Atraktivní je bezesporu také panel s vysílačem Morseovy abecedy. Průvodcem výstavy není samozřejmě nikdo jiný než oblíbená postava IGRÁČKA. Zábavnou výstavu Poznávej s IGRÁČKEM připravila společnost EFKO, český výrobce her a hraček. Výstava je pro návštěvníky zdarma.

„IGRÁČEK je tradiční česká figurka, která plní netradiční úkol. Všechny návštěvníky výstavy Poznávej s IGRÁČKEM učí pozorovat svět kolem sebe,“ říká Miroslav Kotík, majitel společnosti EFKO. „Prostřednictvím výstavy chceme dětem zábavnou formou předat poutavé informace a vyvolat v nich hlubší zájem o rozličné oblasti lidského poznání,“ dodává Miroslav Kotík.

Většina sekcí výstavy Poznávej s IGRÁČKEM je interaktivních a návštěvníci si tak mohou vše vyzkoušet doslova na vlastní kůži, oči a uši. Kromě interaktivních panelů bude v Galerii Teplice k vidění i velké IGRÁČKOVO město.

Figurka IGRÁČEK byla poprvé vyrobena firmou IGRA v roce 1976. Od té doby prošla postavička výraznými inovacemi a její svět obohatilo mnohé originální příslušenství. I díky němu nadále tato legendární hračka přináší radost všem dětem, jimž umožňuje proniknout do světa fantazie, který je pro jejich vývoj velmi důležitý. V současné době se vyrábí mnoho variant IGRÁČKŮ. Nechybí mezi nimi pošťák, hasič, policista, ale i padouch nebo sportovní fanoušek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru