Tip na neobvyklý zážitek: Užijte si Velký rodinný den na letišti v Drážďanech!
Na letišti v Drážďanech vás čeká netradiční zábava. Foto: Letiště Drážďany
Co se chystá

Drážďany - Přinášíme vám informace k jedné zajímavé akci, která o víkendu proběhne u našich sousedů na letišti v Drážďanech. V neděli 5. května zde od 10 do 18 hodin bude probíhat Velký rodinný den. Bude to den plný prohlídek, vyhlídkových letů, ukázek techniky, výstavy letadel a spoustu další zábavy pro celou rodinu. Na programu je také již tradičně prezentace cestovních kanceláří a agentur, turistických spolků, regionů, destinací a dalších partnerů.

Také město Ústí nad Labem se na této akci bude prezentovat nejen z hlediska turistiky, ale také bude mít na svém stánku drobné soutěže a kvízy pro děti. Vedle města se bude za českou stranu prezentovat také Ústecký kraj - Brána do Čech. Drážďanské letiště je od loňského léta partnerem města Ústí nad Labem v oblasti turismu.

Vstupné na akci je zdarma, jen s vyjímkou prohlídek a vyhlídkových letů.

Na co se ještě můžete těšit?

  • Na vyhlídkové lety, prohlídky, ukázky techniky, výstavy letadel. Vystavena budou historická a moderní letadla, budou se konat vyhlídkové lety a během různých prohlídek budou moci návštěvníci sledovat odbavení vozidel z bezprostřední blízkosti.
  • Letištní hasičský sbor mimo jiné představí svůj impozantní hasičský vůz „Panther 8x8“ o síle 1.250 PS, rychlosti 140 km/h a hmotnosti 44,5. Hasicí rameno měří obdivuhodných 16 metrů.
  • Dále se budou prezentovat různé firmy a partneři z oblasti cestovního ruchu a sdružení z drážďanského severu.

Mezinárodní letiště Drážďany leží v hlavním městě spolkové země Sasko a lety odsud míří do celé Evropy a na dovolenkové destinace k moři... A také se zde konají oblíbené prohlídky v českém jazyce. Prohlídky a hry jsou vhodným tipem na výlet nejen pro rodiny s dětmi, ale také pro školy či pracovní kolektivy. Více informací o prohlídkách a hrách na letišti naleznete na webových stránkách letiště v sekci Cestující a návštěvníci/Letiště jako zážitek.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru