Na první březnovou sobotu se v Ústí chystá masopust. Připraven je bohatý program
Ilustrační foto: Pixabay.com
Co se chystá

Ústí nad Labem - Město Ústí nad Labem srdečně zve v sobotu 2. března na Lidické náměstí a do Ústeckého podzemí, kde se bude slavit masopust. Celý den bude zahájen v 10:30 na Lidickém náměstí.

Zde zahraje živá kapela na chůdách, pro děti bude připraven čaj na zahřátí zdarma a dospěláci mohou ochutnat domácí svařené víno za symbolickou cenu. V 11:00 vyrazí masopustní průvod do Ústeckého podzemí. Součástí průvodu budou také živá zvířátka z Adélčina dvorečku, jako např. lama, koza nebo poník, která mohou děti cestou nakrmit. Mezi oblíbené pochoutky, které jim můžete přinést, patří jablka, mrkev nebo suchý chléb.

Tady bude program pokračovat až do 15:00. Čekají na vás zabijačkové speciality, soutěže pro malé i velké či losování o ceny. Děti se mohou těšit na zoo-koutek nebo malování na obličej. Ti nejodvážnější mohou vyzkoušet tanec s medvědem. Zpestřením jistě bude tematický fotokoutek. Vstup na akci je zdarma.

1402masopust

Zdroj: www.usti-nad-labem.cz

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru