Střekov - Okresní výkonný výbor (OVV) ČSSD v Ústí nad Labem přijal po výměně vedení magistrátu strategii nespolupracovat s hnutím PRO!Ústí a nepřijímat volené funkce na jednotlivých úřadech městských obvodů a Magistrátu města Ústí nad Labem. Jednání pana Ing. Stanislava Dunaje (nově zvolený místostarosta Stekova) je v příkrém rozporu se stanovenou strategií OVV Ústí nad Labem a tvrzení, že postup v ČSSD projednal je nepravdivé.

Ilustrační foto.

OVV Ústí nad Labem svůj postoj ohledně spolupráce s hnutím PRO!Ústí a přijímání volených funkcí nezměnil. Svým jednáním se dostal do zásadního rozporu s vytýčenou linií ČSSD v Ústí nad Labem, proto měl by zvážit další setrvání ve straně.

MUDr. Michaela Vaňková, předsedkyně OVV ČSSD Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru