Neštěmice – S prosbou na veřejnost se obrátili krajští kriminalisté, při objasnění brutálního napadení nezletilé dívky na sídlišti Skalka. K útoku došlo ve čtvrtek dne 2. února 2017 pravděpodobně mezi 14.00 a 15.00 hodinou v suterénu panelového domu v ulici Peškova.

Poznává se žena na snímku z kamerového městského systému. Policie žádá o její svědectví. Zdroj: Policie ČR

„V tuto chvíli v souvislosti s vyšetřovaným případem pátráme po totožnosti tří žen, které nastupovaly dne 2. února ve 14.50 hodin na zastávce Skalka do trolejbusu MHD linky číslo 51 jedoucí směrem do centra města. Jedná se o svědkyně, jejichž svědectví je pro kriminalisty velmi důležité," uvedla mluvčí krajské policie Veronika Hyšplerová.

V případě, že se ženy z fotografií z městského kamerového systému poznájí, kriminalisté je žádají, aby se přihlásily na linku 158 nebo na nejbližší policejní služebnu. Policii pomůže i svědectví při ztotožnění svědkyň.

Poznávají se ženy na snímku z kamerového městského systému. Policie žádá o jejich svědectví. Zdroj: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru