Ústí nad Labem – Nevšední kontrolou jízdenek prošli na svatého Valentýna cestující vybraných ranních linek ústecké městské hromadné dopravy (MHD). Přepravní kontroloři si pro ně za platný jízdní doklad připravili odměnu v podobě bonboniéry čokoládových srdcí.

Jednou z obdarovaných byla i Pavlína Cipriánová, která využívá ústeckou MHD pravidelně. „dnes jsem jela ráno do práce. Trolejbus byl, jako každý den, plný nedospaných a zasmušených lidí. Jen do chvíle, než přistoupili revizoři a stalo něco, co rozzářilo celý trolejbus. Najednou jsem viděla ty lidi, se kterými jezdím každý den, se usmívat. Byl to tak příjemný zážitek, že jsem se rozhodla vám napsat a poděkovat za nevšední a velmi milé ráno. Nikdy mi Milka nechutnala tak, jako dneska," poděkovala cestující.

Luboš Heřman, mluvčí Dopravního podniku města Ústí nad Labem doplnil, že akce měla za cíl vyjádřit cestujícím podporu za používání městské hromadné dopravy.

Bonboniéry přepravní kontroloři rozdávali na linkách číslo 54,53,51,56,15,9,60,55,52.

Zdroj fotografií Dopravní podnik města Ústí nad Labem

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru