Ústí nad Labem – Na změnu v jízdních řádech autobusových a trolejbusových linkách si musí dát v pátek 28. října pozor cestující ústeckou městskou hromadnou dopravou. Všechny spoje budou ve státní svátek jezdit podle nedělního jízdního řádu.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Další změnou je výluka trolejbusové dopravy na linkách 54 a 56 z důvodu pokládky nové obrusné vrstvy na silnici v ulici Masarykova, od ulice Kapitána Jaroše až přemostění Rondel. Dopravu po objízdné trase zajistí náhradní autobusová doprava. Při jízdě do centra pojede autobus ulicí Kapitána Jaroše a Skorotickou ulicí přes rondel do zastávky Bukov. Při jízdě z centra pojede autobus ze zastávky Bukov do zastávky Bukov rondel, která bude posunuta zpět o zhruba 20 metrů do zastávky linky 16 směr Pod Holoměří, dále přes rondel ulicí Skorotická do zastávky Kapitána Jaroše.

Ve státní svátek 28. října vyjedou i cyklobusy ústeckého Dopravního podniku. Linka číslo 20 vyrazí ze zastávky Divadlo v podloubí Krajského ředitelství Policie České republiky v 9.00 a ve 13.00 hodin. Cyklisty vyveze do Chlumce, Zadní Telnice, Adolfova, Krásného Lesa a Varvažova. Cyklobus číslo 21 pak ze zastávky Divadlo, rovněž podloubí Krajského ředitelství Policie České republiky, odjede v 11.00 a 15.00 hodin. Trasa linky je Chlumec, Nakléřov, Petrovice rozcestí Krásný Les a Tisá.

Ústecký meteorolog Martin Novák uvedl, že v pátek 28. října bude zpočátku polojasno až oblačno, místy zataženo nízká oblačnost nebo mlhy. „Postupně očekáváme oblačno až zataženo, od severu odpoledne ojediněle slabý déšť, večer srážky četnější. Nejvyšší denní teploty vystoupají na 11 až 14 °Celsia, na horách 7 až 10 °Celsia. Povane slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s, k večeru mírný západní 2 až 6 m/s," doplnil Martin Novák.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru