Ústecký kraj - Už počtvrté podpořili teplickou nemocnici studenti a pedagogové a ostatní zaměstnanci Biskupského gymnázia, Základní školy a Mateřské školy Bohosudov ve spolupráci s dobrovolníky teplické nemocnice. Koncem září uspořádali čtvrtý ročník „Charitativního běhu Krupkou aneb Pomáháme teplické nemocnici". Letos se povedlo na startovném a dobrovolných příspěvcích vybrat částku 27 120 korun. Za peníze se nakoupí matrace proti proleženinám.

Výtěžek z letošního ročníku poputuje na I. Interní oddělení teplické nemocnice. „Za získané peníze nakoupíme antidekubitní matrace do postelí. Jedná se o speciální matraci pro dlouhodobě ležící a obézní pacienty, kterých v poslední době bohužel na našem oddělení přibývá. Nejenže jim dopřejeme větší pohodlí na nemocničním lůžku, ale také antidekubitní matrace usnadní zdravotním sestrám péči o tyto nemocné," řekl primář I. Interního oddělení teplické nemocnice MUDr. Mgr. Václav Mála.


Podpořit charitativní běh přišli v sobotu za teplickou nemocnici ředitel zdravotní péče MUDr. Tomáš Hrubý a hlavní sestra Mgr. Kateřina Vágnerová. „Chtěl bych poděkovat všem, kteří se charitativního běhu zúčastnili a celou akci podpořili. Jako ředitel zdravotní péče jsem rád, že jde již o tradiční akci, ze které pomoc putuje právě k nám. Velice si podpory vážíme," uvedl Tomáš Hrubý.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru