Ústí nad Labem – Pátrání po dvaaosmdesátileté seniorce Magdě Šťovíčkové vyhlásili ústečtí policisté. Pohřešována je svou rodinou, kdy byla naposledy viděna v pátek 21. října kolem 14.00 hodiny v místě svého bydliště.

Infografika: E-Ústí.cz

Seniorka netrpí žádnou závažnou chorobou a je v dobrém psychickém stavu. Chodí kolíbavou chůzí a používá francouzské hole. Podle rodiny může být oblečena v riflích nebo černých kalhotách a delší tmavé šusťákové bundě. U sebe má hnědou koženkovou kabelku s doklady.

V případě informací, které povedou k nalezení pohřešované seniorky, se mohou svědci obrátit na tísňovou linku ústecké policie 158 nebo městských strážníků 156.

INFORMACE K POHŘEŠOVANÉ

MAGDA ŠŤOVÍČKOVÁ

Datum narození 6. 5. 1934
Pátrání vyhlášeno 25. 10. 2016
Bydliště - okres ÚSTÍ NAD LABEM
Státní příslušnost Česká republika
Výška 150 až 153 cm
Zdánlivé stáří 75 až 80 let

Popis osoby

POSTAVA střední
BARVA VLASŮ šedé
TVAR VLASŮ rovné
BARVA OČÍ zelená

Zdroj: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru