Ústecký kraj – Pacienti v nemocnicích, které spadají pod společnost Krajská zdravotní, mají k dispozici nové bezpečnostní uzamykatelné skříňky na osobní věci. Vzhledem k tomu, že krádeže v nemocnicích jsou poměrně častou záležitostí, řada hospitalizovaných pacientů tuto novinku jistě uvítá.

První bezpečnostní skříňky byly nainstalovány už v roce 2014 na lůžkové oddělení ORL v mostecké nemocnici. Jednalo se o pilotní projet, který byl nyní rozšířen do všech nemocnic Krajské zdravotní. Bezpečnostní skříňky mohou využívat pacienti také v Děčíně, Ústí nad Labem, Teplicích, Mostě a v Chomutově na dalších odděleních. Celkem bylo naistalováno 299 uzamykatelných skříněk na 17 lůžkových oddělení. Jednotlivá oddělení navrhly přímo nemocnice. Skřínky slouží pacientům pro uložení jejich osobních věcí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru