Teplice - Osmačtyřicet hodin po úterní tragédii na železnici u Proboštova je tu další nešťastné úmrtí na stejném úseku trati.

2010tragedie

Ilustrační foto

Na místě zasahovali ráno krátce po sedmé hodině také profesionální hasiči z Teplic a podniková jednotka drážních hasičů. "Člověk při srážce s vlakem zemřel. Trať byla v jednom směru uzavřena. Z vlaku bylo evakuováno na nástupiště 80 lidí," popsal dění na místě tragédie mluvčí hasičů v Ústeckém kraji Lukáš Marvan.

Střet vlaku R 616 s osobou v kolejišti potvrdily i České dráhy. Následkům zranění měla podlehnout žena. O den dříve zemřela po střetu s vlakem mladistvá dívka.

Probíhá vyšetřování. Událost převzala drážní jednotka hasičů. Omezení v železniční dopravě potrvá nejméně do deváté hodiny ranní.

O předešlé události píšeme zde.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru