Ústí nad Labem - Výstavba fetomaternální ambulance na Gynekologicko-porodnické klinice Krajské zdravotní, a. s., v ústecké Masarykově nemocnici od pondělí 3. října dočasně omezí provoz porodního sálu. Předpokládaná doba omezení je do pátku 8. října odpoledních hodin.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Budoucí maminky po tuto dobu zdravotní personál v Ústí nad Labem bude směrovat do okolních porodnic Krajské zdravotní, a. s., v nemocnicích Děčín, Teplice, Most a Chomutov. Dále podle toho, kde si samy rodičky zajistily sepsání k porodu. I v době omezení provozu porodního sálu na ústecké gynekologicko – porodnické klinice bude zajištěna nepřetržitá služba.

Výstavba fetomaternální ambulance si vyžádala od poloviny tohoto týdne také uzavření oddělení šestinedělí – nadstandard s deseti lůžky. Důvodem jsou hlučné bourací práce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru