Střekov – Násilnou smrtí se zabývají od pondělí krajští kriminalisté. V blízkosti vlakového nádraží na Střekově se podle místních lidí, které vyděsilo místo útoku obehnané policejní páskou, nepohodli bezdomovci a incident skončil vraždou.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Tragickou událost redakci E – Ústí.cz potvrdila krajská policejní mluvčí Alena Bartošová. S ohledem na probíhající vyšetřování však nechtěla více k násilnému trestnému činu říci s příslibem, že o události bude republiková policie informovat v následujících hodinách.

Jak se povedlo redakci E – Ústí.cz zjistit pachatel byl policisty zadržen krátce po činu a skončil v cele předběžného zadržení.

Čtenáři, posílejte nám náměty na zprávy a reportáže na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo využijete zpráv naší facebookové stránky. Redaktoři podnět prověří a o výsledku vás budou na stránkách on-line deníku E – Ústí.cz informovat.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru