Ústí nad Labem - Podstoupit vyšetření krevního tlaku a cholesterolu, navštívit Kardiologickou kliniku v ústecké Masarykově nemocnici a také sledovat prezentaci přednosty kliniky prof. MUDr. Pavla Červinky, Ph. D., FESC, FSCAI, mohou v neděli v Atriu nemocnice Ústečané. Kardiologické klinika pořádá Den otevřených dveří v rámci Světového dne srdce.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Akce začíná od 14 do 16 hodin a koná se pod záštitou 1. náměstka hejtmana Ústeckého kraje RSDr. Stanislava Rybáka. Vyšetření jsou zdarma a nutná nejsou ani doporučení od praktických lékařů.

Světový den srdce byl poprvé vyhlášen v roce 2000. Slaví se ve více než 100 zemích. Cílem kampaně je propagovat zdravý životní styl, jako je například zdravá strava nebo přiměřená fyzická aktivita, a tím chránit své srdce před srdečně-cévními chorobami, které jsou nejčastější příčinou úmrtí v Evropě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru