Ústí nad Labem - Otázku „Co s volným časem dětí?", pomůže zodpovědět rodičům velká burza kroužků a volnočasových aktivit, která proběhne v sobotu 3. září od 13 do 18 hodin v Obchodním centru Forum. Desítky zájmových sdružení, sportovních klubů a volnočasových organizací se představí společně na jednom místě. Děti tak budou mít jedinečnou možnost vyzkoušet si jednotlivé aktivity, nahlédnout do chodu organizací, informovat se o jejich činnosti a společně s rodiči zvolit předmět svého volnočasového zájmu. Nabídky jsou určeny pro děti a mládež od 5 do 15 let.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

„Rozhodli jsme se pomoci rodičům zorientovat se v možnostech využití volného času jejich potomkům. Děti se budou moci zapojit do programu, mnohé aktivity si sami vyzkoušet a nebo se rovnou do kroužků zapsat. Spektrum bude velmi obsáhlé - od výtvarných dílen, přes pěvecké soubory, taneční školy, až po judo nebo americký fotbal. Celkem bude možné vybírat z více než tří desítek spolků a organizací," shrnuje marketingová manažerka OC Forum Ústí nad Labem Kateřina Kejřová.

Součástí Kroužkofestu bude také moderovaný doprovodný program na pódiu přímo v OC Forum Ústí nad Labem. Vystoupí nejen členové vybraných sportovní klubů, ale také taneční studia, pěvecké sbory a mnohé další. Bonusem bude dynamická yo-yo show, což je sportovní disciplína, která si mezi mladými získává stále větší popularitu, a adrenalinová biketrialová exhibice Tomáše Eibla, který reprezentuje Českou republiku na mnoha domácích i zahraničních soutěžích. Zkrátka nepřijdou ani nejmenší, pro které bude připraveno pohádkové divadelní představení v režii Štěpánčina divadélka.

Mezi zúčastněnými spolky se objeví například DDM Ústí nad Labem, BK Sluneta, Basta Cheerleaders, ZUŠ E. Randové, box Lukáše Konečného, HC Slovan, TJ Slavoj Severotuk, taneční skupina Avalanche a mnohé další.

Na ústeckém Kroužkofestu své umění předvedou roztleskávačky z Basta Cheerleaders. Zdroj: OC Forum

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru