Ústí nad Labem – Pořádně rušno měli v pátek večer na oddělení Emergency ústecké Masarykovy nemocnice. Na urgentní příjem přišel agresivní nepřizpůsobivý muž. Jeho nevhodné chování skončilo hromadnou šarvátkou. Incidentem se zabývají ústečtí policisté.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Mluvčí republikové policie Daniel Vítek uvedl, že v pátek po třiadvacáté hodině přijali oznámení o fyzickém napadení v ústecké Masarykově nemocnici. „Verbální konflikt mezi dvěma muži přerostl ve fyzický útok. Při incidentu došlo k poškození majetku nemocnice. Případ šetříme jako přestupek proti občanskému soužití," řekl policejní mluvčí.

Podle zjištění redakce on-line deníku E – Ústí.cz přišel na nemocniční oddělení agresivně chovající se muž. Po chvíli si neváhal přivolat posilu, která dorazila a začala se prát s ostrahou nemocnice. Hlavní útočník skončil v policejní cele.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru