Ústí nad Labem – Modrá výstražná světla policejních aut se zarýjí do noční tmy. Strážci zákona odklánějí dopravu od Předmostí směrem do Krásného Března přes Benešův most. V opačném směru je křižovatka průjezdná jen s velkou opatrností. Přístavní ulice mezi světelnou křižovatkou „Pětimostí" a světelnou křižovatkou pod Větruší je uzavřená úplně.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Vážná dopravní nehoda mezi policejním autem a osobním vozidlem ve čtvrtek krátce po dvaadvacáté hodině večer ochromila provoz na světelné křižovatce přezdívané „Pětimostí". „Na místě se střetlo služební auto Policie České republiky jedoucí k zásahu s osobním vozidlem. Nehoda si vyžádala zranění. Příčiny střetu jsou v šetření," uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Podle svědků se měl policejní vůz do křižovatky vjíždět vysokou rychlostí. „Jeli od Krásného Března směrem na Vaňov, řítili se na červenou a blikali. V tom jim od Předmostí vyjel z viaduktu Volkswagen. Houkačku si policisté pustili těsně před křižovatkou. Byla to obrovská rána, policejní auto se roztočilo a zastavilo až několik metrů za srážkou," řekl jeden ze světků přítomných u nehody.

Prokop Voleník, mluvčí Zdravotnické záchranné služby upřesnil, že si střet vyžádal pouze tři lehká zranění. „Na místě zasahovaly dva sanitní vozy. Záchranáři ošetřili dvě osoby z civilního osobního auta a jednoho policistu," dodal Prokop Voleník.

Pro obě havarovaná auta musela přijet odtahová služba.

Prosíme, omluvte sníženou kvalitu snímků.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru