Ústecko – Milada Burger, Vodní hrátky, Flyboard show, to všechno čeká v sobotu 30. července na návštěvníky Jezera Milada. Na zatopené zbytkové jámě bývalého povrchového dolu Chabařovice proběhne druhý ročník akce Léto na Miladě.

Flyboard show na Miladě. Ilustrační foto: Petr Sochůrek

V 10.00 hodin si jako první si na své přijdou milovníci kulinářství a grilování ve druhém ročníku akce nazvané Milada Burger. Globus, jenž je sponzorem a organizátorem klání, poskytne všem soutěžním týmům suroviny pro grilování, které si každý tým ochutí ingrediencemi podle své chuti či tajné receptury. Pro tepelnou úpravu burgerů budou na místě připraveny jednorázové grily. Porota složená ze znalců následně ohodnotí vzhled a chuť všech výtvorů od soutěžících a vyberou ten nejlepší burger. Pro vítěze budou přichystány vouchery v hodnotě 500, 1000 a 1500 Kč na nákup potravin v hypermarketu Globus. Počet týmů je omezen na deset.

Ve 12.00 hodin přijdou na řadu Vodní hrátky, ve kterých se přihlášené týmy utkají v pěti disciplínách. Všechny soutěže budou na čas, a ten bude v součtu po absolvování všech disciplín rozhodující pro konečné pořadí. Závodníci se utkají v Paddleboardu – štafetové plavbě na čas, Aquazorbingu – slalom na vytyčené dráze na čas, duše – silová / dovednostní disciplína, kanoe – přetahování lanem, rybářské pruty – chytání ryb / muškování na přesnost.

Od 13.00 hodin si přijdou na své milovníci a obdivovatelé létaní nad vodní hladinou a pod ní pomocí cirkulace vody nazývané flyboard. Jezdec Michal Stašek, který se účastnil několika světových soutěží včetně Mistrovství České republiky, kde se umístil na prvním místě, ukáže několik akrobatických kousků, včetně salta vzad takzvaného BACKFLIP. Vybraní návštěvníci si budou moci flyboard vyzkoušet.

Pro děti budou po dobu konání akce Léto na Miladě připraveny skákací hrady. Ústečtí meteorologové na sobotu předpovídají převážně oblačno, místy slabý déšť nebo přeháňky, ojediněle i bouřka. Nejvyšší denní teploty vystoupají na 24 až 27 °C. Povane slabý proměnlivý vítr 1 až 4 m/s.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru