Severní Terasa – Hity osmdesátých let, světelná show, letní koktejly, soutěže pro děti i dospělé, to bude v neděli 31. července každoroční Letní párty na Laguně. Večírek pro všechny generace odstartuje úderem 19.00 hodiny. Pořadatelem je městský úřad na Severní Terase.

Laser show. Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Petr Vlasák, tajemník úřadu, uvedl, že letos se Letní párty na Laguně ponese v duchu plážového večírku s letními míchanými alkoholickými i nealkoholickými koktejly. „Návštěvníci akce se mohou těšit na Oldies diskotékou Mirka Haška a Ivana Dostála, soutěže pro dospělé a mnoho dalšího. Hudba bude spojená od 21.45 hodin s Laser show v produkci několika vysoce výkonných špičkových laserů, včetně 3D efektů ve vodní stěně. Laser show potrvá zhruba 45 minut a zakončí ji ohňostroj," dodal Petr Vlasák. Vstup na akci je zdarma.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru