Ústí nad Labem – S dopravním omezením musí v následujících dnech řidiči projíždějící ulicemi Božtěšická, Na Rondelu, Všebořická. Ředitelství silnic a dálnic České republiky (ŘSD ČR) naplánovalo od středy 27. července rekonstrukci silnice I/30, která ulicemi prochází. Práce potrvají více jak měsíc.

Rekonstrukce povrchu vozovky v Ústí nad Labem na silnici I/30 protínající ulice Všebořická, Na Rondelu, Božtěšická. Zdroj: Značky Dubí

Jak uvedl Tomáš Wied, investiční referent ŘSD ČR, oprava silnice proběhne postupně. „S úplnými uzavírkami ulic nepočítáme. Řidiči musí ale počítat s omezením rychlosti a zúžením jízdních pruhů. Provoz budou částečně řídit semafory, částečně ručně dělníci a dopravní značky. S plným zprovozněním dotčených ulic počítáme do konce srpna, přičemž plný provoz na jednotlivých úsecích budeme spouštět postupně, ihned po dokončení oprav. Ulice Havířská a Všebořická bude pravděpodobně opět plně průjezdná do konce příštího týdne," dodal Tomáš Wied.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru