Mojžíř - Smrtí řidičky osobního automobilu skončila v pátek odpoledne tragická dopravní nehoda na hlavní silnici z Ústí nad Labem na Děčín u Mojžíře, kde se čelně střetla dodávka s návěsem převážející jiný automobil s osobním vozem.

Ilustrační snímek vrtulníku letecké záchranky. Foto: Jan Vraný

Při nehodě byli zraněni další dva lidé, kteří byli následně transportováni do ústecké Masarykovy nemocnice. Tragickou událost potvrdil mluvčí krajské záchranky Pavel Šebesta s tím, že na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranky.

Jedenáctikilometrový úsek silnice I/62 mezi Ústím a Děčínem je stále uzavřený. Odstraňování následků havárie potrvá do večerních hodin.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru