Ústí nad Labem – Ze školy na prázdniny, to je název akce, kterou si pro všechny školáky připravilo na poslední školní den statutární město Ústí nad Labem v Městských sadech. Program začíná ve čtvrtek 30. června úderem 10.00 hodiny.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Pro děti budou připraveny soutěže s pohádkovými bytostmi, divadelní představení zahraje teplické Divadlo Krabice, děti se také mohou těšit na talentovaného zpěváka Sebastiana. Chybět nebude ani diskotéka s DJ nebo rodeo býk. Pro menší školáky si organizátoři připravili skákací hrad, skluzavku, hrací centrum nebo malování na obličej. Jedničkáři se budou moci zadarmo zchladit primátorskou zmrzlinou.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru