Kostelní náměstí - Na návštěvníky obchodního a zábavního centra Forum v Ústí nad Labem v následujících dnech čeká velmi rozmanitý program. Na své si přijdou jak sportovní nadšenci, tak příznivci kvalitních vín z Čech a Moravy.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Již ve čtvrtek 23. června se před sobotním utkáním Box Live Ústí o světové a evropské tituly představí trojice ústeckých boxerských es v rámci veřejného tréninku a autogramiády. O den později v OC Forum proběhne také předzápasové vážení. Sobota bude zasvěcena všem ústeckým bonvivánům - u příležitosti Festivalu vína zaplaví Kostelní náměstí na 20 vinařů z Čech a Moravy společně s farmářskými specialitami. Vstup na akce je zdarma.

„Návštěvníci nemusí vědět, co znamená kontr nebo buket, aby si plánované události užili. Mnoho pojmů z boxerské nebo vinařské terminologie odhalí přímo v rámci jednotlivých akcí, ať už sledováním nebo ochutnávkou. Těší nás, že tak prestižní akce, jako je Box Live Ústí, se usadí u nás v centru. Zájemci se mohou také zúčastnit soutěže o vstupenky na sobotní boxerský zápas. Zároveň jsme rádi, že se můžeme podílet na prvním ročníku prezentační přehlídky vína, která se na Kostelním náměstí rozběhne v sobotu" shrnuje marketingová manažerka OC Forum Ústí nad Labem Kateřina Kejřová.

Velkolepý galavečer Box Live Ústí plánovaný na sobotu 25. června se odehraje před zraky diváků v hale Slunety na Klíši. Ještě než Fabiana Bytyqi, Lucie Sedláčková a Štěpán Horváth nastoupí proti svým soupeřům v boji o titul, zamíří do OC Forum Ústí nad Labem. Ve čtvrtek 23. června zde od 17 do 18 hodin proběhne veřejný trénink spojený s autogramiádou ústeckých reprezentantů a soutěž o lístky na zápas. V pátek od 15 do 16 hodin bude možné zblízka sledovat zákulisí boxu – oficiální vážení bojovníků před sobotním utkáním.

Těm, kteří neholdují boxu a raději dávají přednost lahodnému vínu a pokrmům, je určen Festival vína. První ročník proběhne v sobotu 25. června od 10 do 22 hodin. Vedle vinařů z různých koutů České republiky a farmářských specialit bude na návštěvníky čekat také doprovodný program. Příchozí se tak budou moci zaposlouchat nejen do lidových písní, ale také si zasoutěžit v rámci tematicky laděných soutěží spjatých s vínem a vinařstvím. Akce se koná pod záštitou náměstka primátorky Jiřího Madara.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru