Předlice – Neobvyklý odchyt toulajícího zvířete mají za sebou ústečtí strážníci. Zaměstnala je užovka červená, která vyděsila obyvatele Předlic.

Odchycená užovka červená. Zdroj: MP Ústí nad Labem

Zástupce ředitele městské policie Jan Novotný uvedl, že na tísňové lince 156 přijali strážníci oznámení, že v ulici U jeslí se nachází nějaký had. „Oznamovatel měl strach, že by mohlo dojít ze strany hada k případnému útoku na člověka. Na místo jsme vyslali hlídku strážníků, která zjistila, že se jedná o exotického hada, a to o užovku červenou. Tento had je pro svou nenáročnost nejvíce chovaný a jedná se o nejoblíbenějšího domácího hada. Dalo se tedy předpokládat, že někomu utekl, ale strážníkům se i přes veškeré úsilí nepodařilo zjistit jeho majitele. Z tohoto důvodu hlídka odchyceného hada převezla do Zoologické zahrady, kde ho předala odpovědnému zaměstnanci," dodal Jan Novotný.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru