Ústecko – Trmická organizace Romano Jasnica uspořádá v pátek 10. června The Street Store v České republice. Jedná se o obchod na ulici s ošacením a různými službami pro potřebné, který proběhne od 15 do 19 hodin nedaleko trmické pošty.

Ilustrační foto. Zdroj: thestreetstore.org

Akce je organizována v rámci česko-německého projektu "Hier sind wir. Amen sam ade. My jsme tady", kde Romano Jasnica spolupracuje s drážďanskou Nadací Brücke/Most na několika přeshraničních motivačních workshopech pro marginalizované či diskriminované skupiny obyvatel, jako jsou například uprchlíci, bezdomovci nebo Romové.

Mimo nabídky ošacení, které si budou moci potřební vzít zdarma, bude rovněž možné využít bezplatného lékařského poradenství. Street Store se liší svým konceptem od charitativních sbírek tím, že klade důraz na charakter setkání a osobní vazby mezi účastníky – "prodavači a nakupujícími". Organizátoři zvou srdečně všechny, kterým můžeme nabídka The Street Store pomoci a rovněž ty, kteří chtějí darovat ošacení a přispět dobré věci.

Myšlenka Street Store pochází z Kapského města. Od ledna 2014 našel nápad spoustu pokračovatelů, kteří pořádají akce Street Store po celém světě.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru