Ústí nad Labem - Strážníci a hasiči s vyprošťovací technikou pomáhali v úterý odpoledne krávě, která spadla do betonového schodiště v ulici Pod Svahem v Ústí nad Labem.

Zraněná kráva zůstala ležet na betonových schodech. Foto: MP Ústí nad Labem

O uvíznutém zvířeti informoval nejprve strážníky telefonicky oznamovatel události. Na místo byla vyslána hlídka, která zde zjistila, že zvíře spadlo do betonového schodiště, které je umístěno pod úrovní terénu a tvoří koryto, ze kterého strážníci vlastními silami nebyli schopni nebohé zvíře vyprostit. Vzhledem k této situaci byli na místo přivoláni hasiči, kteří mají pro tyto případy odpovídající techniku a společně se strážníky krávu vyprostili a vytáhli na pozemek domu.

Ke zraněnému zvířeti byl posléze přivolán i veterinář, kterého zajistil majitel krávy.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru