Předlice – Hromadné taktické cvičení bezpečnostních složek pod názvem „SHIELD OF TERMINAL 2016" proběhne od 27. května do 3. června v Předlicích. Hlavním úkolem akce bude provést součinnost složek při ochraně strategicky významného objektu.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek

Pro taktické cvičení si proto experti na bezpečnost vybrali sběrný přepravní uzel České pošty. Kromě armády, republikové policie se cvičení zúčastní i Zdravotnická záchranná služba. „Během cvičení může dojít v důsledku větší intenzity pohybu vojenské techniky a činnosti vojáků v městské části Předlice dojít ke krátkodobému omezení plynulosti dopravy," informovala mluvčí ústeckého magistrátu Romana Macová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru