Střekov, Neštěmice – Pravidelnou nezbytnou údržbou projdou ve středu Čistírna odpadních vod v Neštěmicích a na Střekově. Severočeské vodovody a kanalizace upozorňují na možnost zvýšeného zápachu okolo čistíren v době odstávky a zároveň se Ústečanům omlouvají.

Čistírna odpadních vod v Neštěmicích. Zdroj: Severočeská voárenská společnost, a. s.

Iveta Kardianová, mluvčí Severočeských vodovodů a kanalizací uvedla, že jde o nezbytné pravidelné údržby. „Kontrolou a opravou projdou všechny technologie, jako je údržba jednotlivých částí stanic, odstávka trafostanic a na Čistírně odpadních vod v Neštěmicích mechanici provedou opravu šnekového čerpadla. V době odstávky jsme domluveni s místními průmyslovými firmami, jako je například Spolchemie, že po dobu údržby omezí vypouštění odpadu z výroby," dodala Iveta Kardianová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru