Ústí nad Labem - Děti z ústeckého dětského domova na Severní Terase navštívila v rámci své mise Roadshow s Veronikou její patronka Veronika Kašáková. Šlo o první dětský domov z celkem plánovaných více než 140 dětských domovů, kam Veronika hodlá v rámci tohoto projektu během tří let zavítat.

 

Veronika s děvčaty z ústeckého dětského domova na Severní Terase. Foto: Olga Markuzziová

"Já jsem naprosto nadšená, neboť to byl náš pilotní výjezd a myslím si, že to dopadlo naprosto úžasně. Děcka byla také úžasná. Na ten první výjezd to nemohlo dopadnout lépe," řekla nadšeně bezprostředně po ukončení besedy s dětmi naší redakci Veronika Kašáková.

"Připadala jsem si jako jejich starší sestra. Děti hltaly každé mé slovo. Myslím si, že sem jim předala to co jsem chtěla," dodala patronka akce s tím, že by přivítala další partnery a sponzory a také by přivítala spolupráci například s dětským psychologem. Pokud chcete pomoci i vy, navštivte webové stránky roadshow www.nadaniadovednosti.cz.

Co všechno nám Veronika ještě v ústeckém dětském domově o první roadshow prozradila, zjistíte ve videorozhovoru.

VIDEOROZHOVOR:

 

Připravujeme pro vás ještě videorozhovor s dětmi z dětského domova. 

 

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru