Ústí nad Labem – Na pozvání Akademie dobrovolných záchranářů ČR v Ústí nad Labem a ústeckých Městských služeb přijely na tři desítky dětí a jejich maminek z azylového domu Svaté Máří Magdalény v Jiřetíně pod Jedlovou do krajské metropole. Právě v Ústí nad Labem děti a jejich maminky prožily společně se zástupci ADZ ČR nezapomenutelný den plný zážitků, zábavy a her.

 

Nechybělo plavání s ústeckým vodníkem v Městských lázní, lanová dráha na Větruši ani zrcadlové bludiště nebo výletní věž zámečku Větruše. Závěrem setkání pak návštěvníci z azylového domu dostali dárky v podobě sladkostí, hraček, ale i školních potřeb. Akci uspořádala Monika Lehečková spolu s Petrem Sejkorou z ADZ ČR. 

„Jízdu lanovou dráhou na Větruši zajistil Ing. Libor Turek Ph.D. A městské služby pak bazén. Dárky jsme nakoupili a vybrali nejen mezi členy ADZ ČR ale přispěli i zaměstnanci městských služeb. Také jim a hlavně vedení městských služeb tak patří naše velké poděkování, že se nám podařilo celou akci zorganizovat. Největším oceněním ale byly rozzářené oči nejmenších účastníků a jejich úsměvy," říká závěrem koordinátorka akce Monika Lehečková z ústecké ADZ ČR. A právě jí podle ředitele Akademie dobrovolných záchranářů ČR v Ústí nad Labem Petra Sejkory patří největší poděkování za bezchybnou organizaci celého setkání.

FOTOGALERIE: 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru